Obs: Program 2017
 Program for 2018 følger.
 
(Revideret 27/2-2017) 
 

WORKSHOP

Mønstertilretning

v. Annitta Julstrøm, Alt om Håndarbejde
Brede skuldre eller korte ben? Annitta Julstrøm, der til daglig arbejder som mønsterdesigner hos Alt om Håndarbejde, viser dig, hvordan du tilretter dit snitmønster til dig og dine mål. 
 

Form, farve & styling

v. Helle Kjær Hansen, Alt om Håndarbejde
Form, farve & styling er altafgørende for, om du bliver tilfreds med dit sy-projekt. Sidder tøjet ordentligt? Fremhæver form og farve dine bedste træk?
Få gode råd om, hvordan du finder den rette form, farve og styling til netop dig. Workshoppen er en introduktion der tager udgangspunkt i deltagerne.
 
 
 

PÅ SCENEN

Historien om Danmark

Annette Herbst fra Historicum fortæller om det spændende samarbejde med DR omkring produktionen af dragter og andre effekter til DR’s nye TV produktion ”Historien om Danmark”, der sendes i april 2017 og kører over 12 afsnit.
 
Historicum
En forkærlighed for godt håndværk og grundig research har gjort Historicum til en af de mest anerkendte producenter af historiske dragter. Foruden livlig nethandel med historiske emner er Historicum aktive i forhold til formidling på skoler, i foreninger og på museer, derudover arrangerer Historicum historiske fester, hvortil der f.eks. udlejes drager og service.
 

Det er bare en klud

v. Daisy Tyron, HakkeNålen 
Hakning er stadig hot. Daisy Tyron viser, hvad vi kan bruge hakning til, hvilke muligheder teknikken rummer- men også hvilke begrænsninger. 
 

 

Dine muligheder med ScanNCut

v. Marianne Christiansen, Systing.dk
Hvis ikke du kender ScanNCut maskinen, har du muligheden nu.
Det er verdens første skæremaskine med indbygget scanner. Du kan scanne et 
motiv og derefter bruge motivet i en mange forskellige materialer som papir, skiltefolie, strygestof, skind og meget mere.
Der er mulighed for at designe dine egne motiver og meget mere.
Den helt ideelle maskine for den kreative familie.
 
 

Geilsk - 10 års fortælling med strikdesign

v. Bente Geil, Geilsk
Bente Geil fra Geilsk fortæller om hendes 10 år som strikdesigner, og se modellerne fra jubilæumsbogen Strik FOR SYV SYTTEN
 
 

10 Tips til flottere strik

v. Lisa Renner, Cashmere Company
Alle fortjener flot strik. Gode strikkeresultater kommer ikke uden anstrengelser.  Men ofte handler det også om at gøre sig de rigtige anstrengelser.
Lisa Renner fra Cashmere Company fortæller om tips og tricks til flottere strik.