Søndag den 13. maj er det Mors dag

Vi synes, det er vigtigt at forkæle Mor på denne dag, og hvorfor ikke gøre det med et gaveabonnement, som glæder igen og igen. Gaveabonnementet udløber automatisk.

Du kan give et gaveabonnement på et af vores 4 nedenstående magasiner.

Bestil 4 nr. af Burda Style til 198 kr. her:

Bestil 4 nr. af Strikkemagasinet til 198 kr. her:

Bestil 4 nr. af Symagasinet til 198 kr. her:  

Bestil 4 nr. af Bage&Sylte magasinet til 198 kr. her:

Læs mere om de enkelte magasiner herunder:

Burda Style indeholder mode, kosmetik, tilbehør, velvære, indretning og er altid først med nye og smarte design. I bladet er der indhæftet et stort snitmønsterark. 
Burda Style er netop berømt for sin høje kvalitet i symønstre og syvejledninger. Hver måned præsenterer Burda 50 design med instruktion samt mange mode- og stylingtips.

Bestil 4 nr. af Burda Style til 198 kr. her:

 

Strikkemagasinet er strik og hækling til hele familien. Hver udgivelse indeholder ca. 20 opskrifter i et miks af klassiske, trendrigtige og basis-design til kvinder, børn, PLUS-piger, boligen og ofte også til mænd. Hver måned får du inspiration til nyt tilbehør, garnnyheder, bøger indenfor strik og hækling samt spændende inspiration, du kan følge. Du får også idéer til, hvordan du kan bruge en aktuel tendens fra catwalken i din strik. For dig, der hele tiden gerne vil lære mere, viser Strikkeskolen hver måned en grundlæggende teknik.

Bestil 4 nr. af Strikkemagasinet til 198 kr. her:

Symagasinet er moderigtige design omfortolket til hverdagen til hele familien. Hver udgivelse indeholder 35-40 klassiske, trend-rigtige og basis sy-mønstre til kvinder, PLUSpiger, børn og boligen. Magasinet henvender sig både til nybegynderen og den øvede.

Med magasinet får du et stort snitmønsterark samt udførende vejledninger på alle design. Magasinet indeholder mode- og styling-tips samt inspiration til kreative bøger og blogs. I syskolen har du mulighed få genopfrisket grundlæggende teknikker. I hvert magasin sætter vi fokus på personlig mønstertilretning, hvor du trin for trin lærer at tilpasse modellen, så den passer lige præcis dig.

Bestil 4 nr. af Symagasinet til 198 kr. her:  

BAGE&SYLTE magasinet er til den bageglade læser, der gerne vil have flere gode opskrifter til deres repertoire og mere inspiration fra ind-og udland. Nybegyndere kan også være med, da opskrifterne er nemme at gå til, og sværhedsgraden er mærket. I hver udgivelse er der mindst 50 gennemprøvede opskrifter, der følger årets gang og højtider.

Bestil 4 nr. af Bage&Sylte magasinet til 198 kr. her: