45 kreative ideer særligt til dig

Værsgo' – I vores Kreativ Håndarbejde magasin får du 45 af Alt om håndarbejdes bedste design, bragt til dig i samarbejde med Kreative Dage. Om du ønsker syning, strik, hækling, broderi eller hobby – ja, så får du nærmest alt, hvad hjertet kan begærer her.

I magasinet finder du design til hverdag og jul – og der er design til ude og inde.

MAGASINET ER UDE NETOP NU!

Forside Blogindlæg indhold

Hvor kan du få fingrene i magasinet?

Køb en billet til Kreative Dage i Fredericia og få magasinet i din goodiebag som du får udleveret ved indgangen til messen. 

ELLER

Find Kreativ Håndarbejde i din lokale kiosk. Se forhandlerliste her.

 

Nyhedsbrev KK2018

 

GLÆD DIG TIL 

... Nordens største Kreative Dage

Det er 10. gang Fredericia Messecenter slår dørene op for Nordens største og kreative messe og flere en 250 udstillere står klar til at tage imod dig med nye materialer, gode ideer og værktøjer.

Glæd dig til den hidtil største udgave af Kreative Dage med en overflødighedshørn af spændende indlæg fra messernes tre scener - i alt flere end 75 programpunkter.


Du kan blandt andet opleve

Den hollandske trædesigner Peter Van de Waal, nybyggerne Lise og Michael, kunstneren Lise Vestergaard, Christina Monrads”tusch-ballade”, se hvordan en bonsai bliver til, Kirsten Nyboes strikketips og -tricks, Skandinaviens ukronede bagedronning ogmeget, meget mere – og selvfølgelig DM i hurtigstrik.


Goodiebag til dig

I indgange til messen bliver alle gæster forkælet med en flot gratis shoppingbag, der er blevet til i et samarbejde mellem STOFF & STIL og Kreative Dage. Samtidig udleveres et gratis eksemplar af vores magasin kreativ Håndarbejde, der også indeholder messens katalog med udstillerliste, program m.v. Med en speciel Kreative Dage "Jubilæums-kildevand", så er man godt "klædt på" til et udbytterigt messebesøg.


Køb billet, se programmet og læs mere her.

VI SES TIL NORDENS STØRSTE KREATIVE DAGE DEN 26.-28. OKTOBER