Er du klar til årets Fastelavn?

Det er snart Fastelavn og vi glæder os til årets sjoveste festdag fyldt med udklædning. Hos Alt om Håndarbejde finder du lige den udklædning som du skal bruge til din fastelavnsfest.

Det er snart Fastelavn og vi glæder os til årets sjoveste festdag fyldt med udklædning. Hos Alt om Håndarbejde finder du lige den udklædning som du skal bruge til din fastelavnsfest. Vi giver dig her nogle bud til årets fastelavnudklædning, som du nemt kan lave – og så er nogle af opskrifterne gratis!

Hvad skal du være til fastelavn?

Prinsessekrone – gratis!

Vil du være en prinsesse? En yndig prinsessekrone. Kronen med udskæringer klippes ud i mosgummi og pyntes med similisten. Få din gratis opskift på prinsessekronen her.

Fastelavn prinsessekrone gratis

 

Kraniummaske – gratis!

Vil du være skræmmende uhyggelig? En nem og hurtig kraniummaske, så er du skræmmende og klar. Masken er lavet af hobbyfilt. Få din gratis opskrift på kraniummasken her.

Fastelavn kranium gratis

 

Heksehat – gratis!

Vil du være en heks? Den spidse hat med bred skygge er prikken over i'et til et heksekostume. Få din gratis opskrift på heksehatten her.

Fastelavn heksehat gratis

 

Udvalgte favoritter

Den fineste prinsesse

Vil du være en fin prinsesse? Flot prinsessekjole med slæb. Kjolen er i en flot isblå farve. Ærmer og bærestykke er transparente ligesom slæbet. En drøm af en prinsessekjole. Opskriften på prinsessekjolen finder du her.

Normalpris: 39.95 kr.
Pris medlemmer: 0.00 kr.

Fastelavn prinsseskjole

 

Modig ridder

Vil du være ridder? Sy den flotteste ridderdragt, så der kan kæmpes med den uhyggelige drage på en sikker og overbevisende måde. Opskriften på ridderkostumet finder du her.

Normalpris: 29.95 kr.
Pris medlemmer: 0.00 kr.

Fastelavn ridder

 

Faretruende haj

Vil du være en haj? Faretruende kostume for børnene, der er vilde med farlige dyr. Hajkostumet med finner og skarpe tænder er lige til at hoppe i og er nemt at komme omkring i. Opskriften på hajkostumen finder du her.

Normalpris: 39.95 kr.
Pris medlemmer: 0.00 kr.

Fastelavn haj

 

Vidste du... Som medlem på et af vores magasiner får du fri adgang til vores 1500 symønstre samt strikke- og hækleopskrifter til download. 1-2-3 – hent, print og du er i gang. Gå til de digitale mønstre og opskrifter her.

Find flere sjove og finurlige udklædninger her.

 

1 mdr. gratis medlemskab

Nu kan du prøve 1 mdr. gratis medlemskab på Alt om Håndarbejdes Symagasin.

Bestiller du inden den 28. februar kl. 12.00 får du næste Symagasin nr. 4 direkte hjem i din postkasse. Vi giver dig en lille smugkig på vores næste symagasin her.

Prøv 1 mdr. gratis medlemskab her

Med tilbuddet overfår du til et fortlæbende medlemskab, men ønsker du at opsige medlemskabet kan du nemt opsige på www.mitmedlemskab.dk.

 

Medlemskab - nemt og enkelt


Spørgsmål og svar

Hvordan fungere et medlemskab?
www.mitmedlemskab.dk kan du administrere alt omkring dit medlemskab: Betale regninger, skifte magasin, sætte på pause og opsige.

Hvad med opsigelse og binding?
Med tilbuddet overgår du til et fortløbende medlemskab, men ønsker du at opsige medlemskabet kan du nemt opsige på www.mitmedlemskab.dk.

Læs vores medlemsregler her.

 

Mange medlemsfordele


Vidste du...

Fri adgang til prin-selv opskrifter/møsntre
At du får fri adgang til 1500 digitale mønstre og opskrifter på dit magasin på vores hjemmeside.

Gratis online adgang til arkivet på dit magasin
At du som medlem får gratis online adgang til tidligere magasiner på dit magasin.

Rabet i webshop
At du som medlem for gode rabatter i vores webshop.


Læs flere medlemsfordele her.