Korssting NU

Print
Zoom Billede
Normalpris: DKK 299.95
Pris medlemmer: DKK 239.95
Tax amount:
Pris / kg:
Om produktet

I bogen Korssting nu møder du 20 af tidens hotteste designere, kunstnere og kunsthåndværkere, der hver har udvalgt ét af deres værker, som forfatteren har omsat til korssting. De fantastiske motiver ligner på ingen måde de korsstingsmønstre, vi plejer at se i traditionel korssting. En indretning i DR-
Byen, en grafisk illustration og et tapet er bare et par eksempler på, hvad du vil møde. Du får mønstre og opskrifter på 20 puder du selv kan sy.

Korssting nu indeholder mønstre for både begyndere og øvede brodøser.
En step-by-step-vejledning guider dig sikkert igennem hele processen. Via smukke portrætter og mini interviews får du også historien bag værkerne og du kan blandt andet møde:
Kunstneren Anika  Lori,
designeren Yvonne Koné,
tatovøren Gitte Klebejn,
duoén bag livsstilbutikken STILLEBEN og
kreatøren Marianne Eriksen Scott-Hansen.

Om forfatteren:
Tine Wessel er brodøse og står bag firmaet The needle has a point.  Hun er uddannet tekstilformidler med speciale i kulturel formidling og broderi. Hun har på få år fået sat spark i det gamle håndværk og har på unik vis tilført broderiet et moderne og eksperimenterende touch. Bolig- og interiørmagasinerne har allerede fået øje på hende og viser jævnligt værker og sy-kits fra brodøsens hånd.
Tine underviser i broderi på flere skoler og i egne broderisaloner og har blandt andet udført jobs for Kopenhagen Fur, kunstneren Cathrine Raben Davidsen, Prime Time Kommunikation og har broderet en forside for modemagasinet ELLE.

 

Obs: Alle bøger sendes med Post Danmark til hjemmeadresse