Symagasin 02/2019

I model 117 Kjole m. flagermusærmer, har vi desværre opdaget, at trådretningspilen på forstykket vender forkert. Det betyder, at når du klipper kjolen med den tegnede trådretningspil, vil striberne på forstykket komme til at gå nedad fra midten og ud, i stedet for at gå opad fra midten og ud, som modellen er afbilledet med i magasinet.

For at få den korrekte trådretning, skal trådretningspilen drejes 90 grader med eller mod urets retning. Du kan forholdsvis nemt selv dreje trådretningspilen, det gør du ved at lægge hjørnet på en vinkellineal ind til den oprindelige trådretningspil og tegner en linje ud, forlæng også linjen til den anden side (se tegningen, den røde linje er den nye, korrekte trådretning).

Når trådretningspilen, bliver vendt korrekt og delene placeres på stoffet efter stribernes rapport, betyder det også, at forbruget af stof til kjolen øges.

Det nye forbrug til kjolen med vendt trådretning er, alt efter størrelse: 290 (295) 295 (300) 300 (305) cm.

Vi beklager meget fejlen, har du brug for yderligere hjælp eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på e-mail: aju@burdanordic.com eller på vores syvejledningstelefon: 7399 6640 hver tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 – 12.00.

Med venlig hilsen
Alt om Håndarbejde

Billede