Nyhedsbrev messe banner

 

Det sker på messen


På messen sker der mange spændende aktiviteter; workshops, demonstrationer og konkurrencer om kreative præmier.

Her kan du se et udpluk af messens mange aktiviteter. For flere info omkring AOH messen gå til www.aohmesse.dk.

Nb: Der tages forbehold at ændringer i messeprogrammet kan forekomme!

 

 GRATIS WORKSHOPS

Workshopsområde 1

Kom til gratis workshop. Her får du informationer om de gratis workshops i workshopsområde 1.

 • Lær at strikke i 2-farvet patent (max 10 pers.)
  v. Luise Bjerre & Annette Kolling, Hæklesalon – Nu med Strik
  Info: Her bliver du introduceret til at strikke patent med 2 farver. Vi har garn og strikkepinde, og vi forventer at du kan strikke.
  Hvor:  Workshopområde 1
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 11-12
  Tilmelding: Ingen tilmelding påkrævet. Foregår efter først-til-mølle-princippet.

 • Strik – Tips & tricks
  v. Margit Feddersen, Alt om Håndarbejde
  Info: Mangler du den allersidste finish på dine strikkeprojekter? Få tips & tricks til, hvordan du bliver en endnu bedre strikker.
  Hvor:
   Workshopområde 1
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 12-13
  Tilmelding: Ingen tilmelding påkrævet. Foregår efter først-til-mølle-princippet.

 • Hækl dine egne påskeæg (max 12 pers.)
  v. Vivi Lykkegaard, Hækledesigner
  Info: Vi starter op på et hæklet påskeæg med tulipaner på. Du vil komme omkring forskellige teknikker som magisk ring, at begynde og afslutte en omgang, farveskift samt boblemasker. Desuden hækler vi omkring et styropor-æg, så ægget bevarer sin fine form. Workshoppen er for let-øvede og det vil være en fordel at have kendskab til fastmasker og stangmasker i forvejen.
  Hvor: Workshopområde 1
  Hvornår: Lørdag, søndag kl. 13-14
  Tilmelding: Ingen tilmelding påkrævet. Foregår efter først-til-mølle-princippet.

 • Mønsterstrik med to farver (max 12 pers.)
  v. Lise Lundberg, Lise Lundberg Strik
  Info: Vil du lære hvordan du strikker en Lise Lundberg model med wow-faktor? Så skal du komme til workshop hos mig. På workshoppen får du udleveret garn, rundpind og et mønster for du skal nemlig selv i gang. Når du går glad hjem efter en hyggelig workshop med god stemning, vil du have styr på teknikken og der åbner sig en helt ny verden med mulighed for alverdens kombinationer af farver og mønstre. Vi slutter af med en lille introduktion til hvordan du monterer mine modeller så dit færdige resultat, når du har strikket en Lise Lundberg model sidder lige i skabet / Mød op med godt humør og stor strikkelyst.
  Hvor:
   Workshopområde 1
  Hvornår: Fredag, Lørdag, søndag kl. 14-15
  Tilmelding: Ingen tilmelding påkrævet. Foregår efter først-til-mølle-princippet.

 • Gaveregn – det sker på scenen! MesseRødovre2020 gaveikon NY
  Info: Kom til gaveregn på scenen og vind flotte præmier til en samlet værdi af 100.000 kr. Hvordan får du et lod med i den store gavepulje? I løbet af dagen vil der være forskellige konkurrencer rundt omkring ved udstillerne. Se udstillernes konkurrencer her. Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencerne ved udstillerne og wupti, så har du et lod med i den store gavepulje – jo flere konkurrencer du deltager, jo flere lodder har du med i gavepuljen. Lodtrækningen sker på scenen i tidsrummet 15-16. Obs: Hvis dit navn opråbes og du ikke er tilstede trækker vi en ny.
  Hvor: Scenen
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 15-16

 

GRATIS WORKSHOPS

Workshopsområde 2

Kom til gratis workshop. Her får du informationer om de gratis workshops i workshopsområde 2.

 • Lær at sy leggins – let og enkelt! (max 12 pers.)
  v. June Enerstad, Bernina Nordic
  Info: Leggings er det perfekte all round plagg – vi har det på når vi hygger, går i byen, er på arbejde eller i skole. På workshoppen får du mulighed for at sy dine egne leggings – dette er en god mulighed for et første møde med overlockeren hvis du er nybegynder eller få ekstra tips hvis du allerede har syet lidt.
  Hvor:
   Workshopområde 2
  Hvornår: Lørdag, søndag kl. 10.30-12.00
  Tilmelding: Grundet den tidlige starttidspunkt for workshoppen med June Enerstad, foregår tilmeldingen online for denne workshop. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet. Så skynd til at tilmelde dig, hvis du vil nå at sikre dig en plads på workshoppen. Tilmeld dig her.

 • Fra krøllet broderi til lækkert broderi – klar til montering
  v. Jette Braun, by Braun
  Info: Det er sjovt at brodere og når jeg finder et nyt broderimønster, kan jeg næsten ikke vente med at komme i gang med at brodere. Men når broderiet er færdigt, efter mange timers hyggeligt samvær, hvad gør jeg så med det? Som oftest er broderiet godt krøllet og at stryge det, hjælper ikke meget.
  Hvor:
   Workshopområde 2
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 12-13
  Tilmelding: Ingen tilmelding påkrævet. Foregår efter først-til-mølle-princippet.

 • Spind dit eget garn
  v. Pia Cederval Andersen
  Info: Garn er en forudsætning for fremstillingen af næsten alle tekstiler: strikning, hækling vævning osv. På denne workshop lærer du at spinde dit eget garn af uld fra får, så du får en større forståelse for garnet og dets mange kvaliteter. I løbet af en time, vil du lære at spinde på håndten og samtidig få gode råd om at gå videre med spinding på rok og orientering om andre egnede spindefibre. Der vil være mulighed for at købe en enkel håndten og uld for 50 kr.
  Hvor:
   Workshopområde 2
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 13-14
  Tilmelding: Ingen tilmelding påkrævet. Foregår efter først-til-mølle-princippet.

 • Genbrug: Hækl af din gamle T-shirt (max 10 pers.)
  v. Charlotte Gundersen & Annette Kolling, Hæklesalon – Nu med Strik
  Info: Vi genbruger vores gamle T-shirt ved at klippe den op, og hækle en lille kurv af den. Vi har T-shirts og hæklenåle, men du er velkommen til at tage din egen T-shirt med.
  Hvor:
   Workshopområde 2
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 14-15
  Tilmelding: Ingen tilmelding påkrævet. Foregår efter først-til-mølle-princippet.

 • Gaveregn – det sker på scenen! MesseRødovre2020 gaveikon NY
  Info: Kom til gaveregn på scenen og vind flotte præmier til en samlet værdi af 100.000 kr. Hvordan får du et lod med i den store gavepulje? I løbet af dagen vil der være forskellige konkurrencer rundt omkring ved udstillerne. Se udstillernes konkurrencer her. Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencerne ved udstillerne og wupti, så har du et lod med i den store gavepulje – jo flere konkurrencer du deltager, jo flere lodder har du med i gavepuljen. Lodtrækningen sker på scenen i tidsrummet 15-16. Obs: Hvis dit navn opråbes og du ikke er tilstede trækker vi en ny.
  Hvor: Scenen
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 15-16

 

 

 SCENEN 

Bliv inspireret af en eller flere af vores kreative scenedeltager og hør om spændende kreative projekter. Her får du informationer om messens sceneshows.

 • Sy foer i dit tøj
  v. Signe Eriksen, Skaberlyst
  Info:  Foer kan være den sidste detalje i tøjet, der er med til at hæve niveauet og give dit tøj et ekstra præg af luksus. I dette oplæg fortæller Signe Eriksen fra Skaberlyst om forskellige typer foer stof og om hvorfor det er en god idé at sy foer i tøjet – og hvilket tøj, du med fordel kan sy foer i. Du lærer også hvordan du laver symønster til foer, ligesom Signe deler ud af sy-tips, der gør arbejdet med det levende foer markant nemmere.
  Hvor: Scenen
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 11-12

 • Færøerne – moderne og traditionel strik
  v. Laila Glienke, Glienke Design
  Info: I mere end tusind år har det færøske folk udnyttet fårenes naturlige ressourcer. Uanset om du var en fisker, landmand eller andet - har ulden gjort færinger til eksperter i at udnytte denne naturlige ressource. På Færøerne græsser de 70.000+ ulige får på de 18 små øer. Disse pelsklædte venner har været en betydelig del af hverdagen og i kampen for overlevelse. I århundreder har den gamle skik med at spinde uld til garn, strik og syning - været en tradition, som handler om at få mest muligt ud af de råmaterialer, som er tilgængelige.
  Hvor:  Scenen
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 12-13

 • FingerFif & SkulderStræk
  v. Annette Kolling, Hæklesalon – Nu med Strik
  Info: Kom i form til dit nøkleri.
  Hvor:  Scenen
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 12.30-13.00

 • Koldfarvning af garn
  v. Lisa Linkvarn, Craft Design
  Info: Kom og se Lisa Linkvarn på scenen når hun demonstrere koldfarvning af uld og silkegarn og viser hvordan man kan lege med farverne.
  Hvor: Scenen
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 13-14

 • Lær at sy en bluse – let og enkelt!
  v. June Enerstad, Bernina Nordic
  Info: Se hvor enkelt du med en basis langærmet T-shirt kan forvandle den til en lækker bluse. June viser teknikker på overlockeren samt hvor enkelt du kan komme i mål med dit projekt. Er du nybegynder? Da vil du ikke gå glip af denne mulighed for at lære hvordan du kan sy og designe dit eget tøj.
  Hvor:
   Scenen
  Hvornår: Lørdag, søndag kl. 14-15

 • Gaveregn MesseRødovre2020 gaveikon NY
  Info: Kom til gaveregn på scenen og vind flotte præmier til en samlet værdi af 100.000 kr. Hvordan får du et lod med i den store gavepulje? I løbet af dagen vil der være forskellige konkurrencer rundt omkring ved udstillerne. Se udstillernes konkurrencer her. Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencerne ved udstillerne og wupti, så har du et lod med i den store gavepulje – jo flere konkurrencer du deltager, jo flere lodder har du med i gavepuljen. Lodtrækningen sker på scenen i tidsrummet 15-16. Obs: Hvis dit navn opråbes og du ikke er tilstede trækker vi en ny.
  Hvor: Scenen
  Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 15-16


ARBEJDENDE STANDE 

 • Glienke Design - Broderi og strik
  Workshop på standen – Øreringe med syede hedebo-blonder. Fredag, lørdag og søndag kl. 14:30-15:30.
  Vil du gerne lære, hvordan du pynter øreringe med syede hedebo-blonder? Så er dette kurset for dig. Hør lidt om Hedebo blondernes historie. Vi gennemgår de mest grundlæggende teknikker, hvordan du syr en hedeboring, vi arbejder med knaphulsting, buer og takker, hulgang og edderkopper – alt sammen forskellige udtryk, der giver din ørering sit helt eget kreative udtryk. Kurset kræver ingen forkundskaber, blot du har siddet lidt med nål og tråd før. Oplev hvor hyggeligt og afstressende, det er at brodere og glæden ved, at lave dine helt egne øreringe. Materialepris: 50,- kr.

 • Symaskine Shoppen
  Fredag
  Demonstration med rundsyningsapparat, hvor Gitte viser og du kan få lov til at bruge det.
  Konkurrence på standen: Vind et rundsyningsapparat til en værdi af 500 kr.

  Lørdag 
  Demonstration med crasy patchwork på overlock, hvor Conny Møller, formand fra Dansk Patchwork Forening, demonstrere
  Konkurrence på standen: Vind et overlock kit til en værdi af 500 kr.

  Søndag
  Demonstration med forskellige knaphuller, hvor du kan prøve 3 forskellige slags, vises af Helle Lerche
  Konkurrence på standen: Vind 3 ekstra trykfødder til en værdi af 500 kr.

 • SVP Danmark
  I år har kunderne mulighed for at deltage i en gratis workshop og samtidigt prøve vores nye lufttrådet overlockere. Workshoppen finder sted på vores stand, 20.4, hver dag fra kl. 11.00 - 12.30 og kl. 14.00 - 15.30, hvor funktionerne og de forskellige trykfødder bliver demonstreret og alle laver et projekt de får med hjem. Tilmeldingen sker via Pfaff Danmark og Husqvarna Viking Danmarks Facebook sider. Men skynd Jer, der er kun plads til 6 personer pr. hold.

 

Nyhedsbrev messe logo 1